Evenimente Outdoor

Un eveniment de vis începe cu EventStiLL

Serviciile pe care le oferim sunt diverse și pot face referire la evenimente private sau publice, monumente arhitecturale, oameni sau natură.

Oferim o serie variată de servicii pentru organizări de evenimente outdoor, asigurând, printre altele:

  • pregătirea și amenajarea spațiului pentru eveniment
  • scene și echipamente tehnice complete (podium, sunet, lumini, lasere, instalații de fum etc.
  • prezentatori, MC și DJ
  • echipă de karaoke
  • concerte cu orice artist (trupa sau solist)
  • ecrane și sisteme de proiecție
  • filmarea și/sau fotografierea evenimentului la standarde profesionale
  • consultanță în organizarea evenimentului

CE PUTEM FACE PENTRU UN EVENIMENT OUTDOOR?

Ești în căutarea unui prezentator pentru un eveniment outdoor? Sau chiar vrei ca cineva să se ocupe de tot ce înseamnă organizare de eveniment public outdoor?

De 10 ani ne ocupăm de prezentarea de evenimente și de organizarea evenimentelor outdoor, fie că este vorba de zile ale orașelor sau un festival.

În organizarea unui eveniment se începe cu elaborarea planului de acțiune. Apoi se trece la organizarea efectivă a evenimentului. Pe toată această durată are loc o atentă monitorizare a evenimentului, precum și controlul respectării normelor de calitate și performanță. Nu în ultimul rând, este necesară o bună coordonare a resurselor ce sunt alocate pentru realizarea evenimentului (resurse umane, materiale, financiare și, uneori, resurse temporare).

Câți oameni se uită la panourile outdoor? BRAT, studiu de audiență a reclamei stradale

BRAT lanseaza Studiul de Audienta Outdoor (SAO), studiu ce va estima audienta panourilor publicitare si profilele persoanelor care intra in contact cu acestea. SAO este primul studiu de acest gen lansat in Romania si va furniza rezultate pentru peste 10.000 de panouri publicitare din Bucuresti si alte 10 mari orase ale tarii.
Studiul de Audiență Outdoor – SAO raspunde unei nevoi reale a industriei de media si publicitate: realizarea investitiilor in mod profesionist, pe criterii de eficienta, utilizand rezultate de audienta credibile, corecte, transparente si comparabile pentru toate mediile.
Citeste mai mult…

Festivalurile dau la maximum volumul economiilor locale

Un eveniment cultural atractiv poate aduce, în câteva zile, încasări suplimentare de milioane de euro atât pentru firme și localnici, cât și pentru instituțiile publice.

Citeste mai mult…

Primii artiști confirmați pentru UNTOLD 2018. The Prodigy urcă pe scena din Cluj

Conform anunțului făcut de organizatori, scenele Galaxy și Alchemy îi primesc în acest an pe Solomun, Nina Kraviz, Loco Dice, Andy C, Dub FX , Pendulum și Wilkinson, iar legendară trupă THE PRODIGY vine în vară pentru prima dată la festivalul UNTOLD.

Citeste mai mult…
“Renunțăm la timpul nostru liber pentru a avea timp liber, la fel cum mergem în războaie pentru a ne asigura pacea.”
Aristotel
„Cele patru condiții ale fericirii: Viața în aer liber, Iubirea unei ființe, Detașarea de orice ambiție, Creația.”
Edgar Allan Poe