Evenimente Corporate

Noi chiar planificăm evenimente!

EventStiLL oferă soluția pentru orice problemă de organizare evenimente.

Un eveniment corporate de succes presupune să alegi informat și să ai siguranța că cei pe care i-ai angajat sunt cei mai buni în domeniul lor.

Companiile care aleg EventStiLL se bazează pe experiența echipei noastre în organizarea evenimentelor (Evenimente corporate precum Întâlniri de afaceri, Simpozioane, Seminarii, Conferințe de presă, Congrese, Campanii de relații publice, Activități de team-building etc., Petreceri corporate precum Lansări de produse, firme și servicii noi, Evenimente de promovare companie, produs, Cocktailuri, Petreceri tematice, Aniversări de companii, Jubilee, Recepții, Dineuri, Baluri etc. Evenimente artistice precum Concerte, Expoziții, Turnee aniversare, Recitaluri artistice etc.), cât și pe profesionalismul partenerilor.

Suntem tot timpul cu un pas înaintea planului de organizare, întâmpinăm întrebările cu soluții și problemele cu o gândire out-of-the-box. Ne folosim toate resursele creative și experiența pentru a realiza evenimente care depășesc așteptările.

Ce va putem oferi noi în calitate de organizator de evenimente profesionist:

 • Creăm concepte și tematici personalizate pentru fiecare eveniment corporate;
 • Propunem locații atractive, adecvate tematicii evenimentului și numărului de participanți;
 • Rezervăm spații de cazare, de comun acord cu clientul;
 • Negociem tarife preferențiale pentru toate serviciile specifice evenimentului;
 • Coordonăm și supervizam buna derulare a serviciilor implicate (masă, transport, entertainment etc.), pentru fiecare eveniment în parte;
 • Asigurăm creația grafică pentru invitații personalizate, în acord cu conceptul evenimentului;
 • Derulăm campanii de PR pentru eveniment – conferință de presă, comunicate de presă, interviuri, în funcție de obiectivele comunicate de client și stabilite împreună cu acesta;
 • Organizăm activități indoor și outdoor de team building, personalizate pentru fiecare eveniment în parte;
 • Asigurăm servicii decorare și amenajare, în acord cu locația și conceptul evenimentului;
 • Organizăm evenimente artistice;
 • Integrăm elementele necesare evenimentului (recuzita, costume, elemente decorare, locație, cadouri personalizate), conceptului stabilit;
 • Asigurăm servicii de securitate și paza, personalizate fiecărui eveniment;
 • Asigurăm servicii de promoteri și hostess, personalizate fiecărui eveniment;
 • Asigurăm servicii profesioniste de fotografiat și filmat, personalizate fiecărui eveniment;
 • Asigurăm închiriere de echipamente tehnice și asistență tehnică de specialitate;
 • Asigurăm servicii de consultanță, training, planificare, personalizate, asistență specializată în organizarea și desfășurarea evenimentelor corporate, implementate cu sisteme noi, creative, de relații publice.

Cu creativitate, originalitate și ani de experiență acumulați în organizarea de evenimente corporate, vom colabora pentru stabilirea tuturor detaliilor specifice fiecărui eveniment, făcând parte din aceeași echipa și asigurându-ne împreună de succesul evenimentului corporate.

Team building – cheia echipei productive

Team building-ul pleacă de la premisa că o echipă formată din membri care se cunosc bine și care au legat relații mai apropiate, comunică mai ușor.

Citeste mai mult…

Importanța cadourilor corporate în marketing

Să oferi un cadou corporate sau chiar coșuri cadouri corporate este o soluție foarte bună de a face astfel încât brandul dumneavoastră să fie prezent în viața de zi cu zi a potențialilor clienți.

Citeste mai mult…

Cât de importantă este ținuta angajaților pentru profitul companiei?

Îmbrăcămintea angajaților influențează profiturile unei companii, pentru că moda – limbajul semnelor – este un mod de comunicare vizual. Pe lângă haine, mai sunt importante și coafura, bijuteriile și alte accesorii. Foarte important – prima impresie se formează în primele 90 de secunde.

Citeste mai mult…
“Cei mai de succes oameni pe care i-am cunoscut, sunt cei care ascultă mai mult decât vorbesc.”
Bernard Baruch
“Oamenii se urăsc pentru că se tem, se tem pentru că nu se cunosc și nu se cunosc pentru că nu comunică.”
Martin Luther King