Noi, EventStiLL, suntem o firmă de organizări evenimente, care oferă servicii complete în planificarea de evenimente mari și mici, cu strategia de a stabili un mediu interesant și de inspirație în jurul publicului nostru, astfel încât oaspeții sau potențialii clienți să experimenteze cele mai stilate și interesante evenimente.

EventStiLL oferă servicii profesionale de creație, planificare și organizare.

Fiecare eveniment organizat de noi trebuie să fie unic în stil și identitate.

 • Evenimente tematice

  Petrecere, party, distracție, bună dispoziție… cuvinte care sunt valabile pentru toată lumea și pe care am reușit să le implementăm cu succes în evenimentele noastre. Este important ca de fiecare dată să aducem noutatea și/sau diversitate, să reușim să depășim așteptările celor care iau parte la evenimente.

 • Petreceri adresate tinerilor

  Cei mai dornici de distracție dintotdeauna au fost tinerii. Sunt cele mai frumoase momente, ce rămân în mintea fiecăruia pentru tot restul vieții poate. Noi încercăm să concretizăm cele mai ingenioase idei în petreceri precum baluri de boboci sau alte petreceri specifice adolescenților.

 • Petreceri corporate și aniversări de firmă

  Pentru a ieși în față și a spune ceva, că exiști, poți și faci să se întâmple noi te ajutăm să faci posibil acest lucru. Ar fi păcat să îți deșeli secretara cu zeci de telefoane pentru contractarea furnizorilor catering, confirmare-recepționare invitații, găsirea cântăreților, formațiilor, furnizorilor decor, rezervarea locației, baloane, închiriere mașini ș.a.m.d., fiindcă poate e blondă, poate e frumoasă și nu merită asemenea tratament. Noi rezolvăm partea cu invitații, catering-ul, muzica, locația, decorul și tot restul.

 • Târguri și expoziții

  Conducându-ne după principiul că “publicitatea este sufletul comerțului” și înțelegând importanța ei în organizarea acestor târguri și expoziții, încercam să găsim cele mai bune servicii: locații expoziționale, reclama, personalul și paza pentru buna desfășurare a evenimentelor

 • Zile ale orașului, Campanii stradale, Festivaluri

  Sunteți mândri de orașul în care trăiți însă acesta este micuț și nu foarte cunoscut ? Noi am putea garanta ca după o astfel de petrecere, chiar și locuitorii țării ar putea fi invidioși că nu sunt concetățenii dumneavoastră! Artiști, scenă, sunet, lumini și efecte speciale, artificii… sunt doar câteva din serviciile cu care vă puteți baza pe noi la astfel de evenimente. Ne mândrim cu o experiență de 5 ani în consilierea și prezentarea evenimentelor de stradă. 

Cătălin Radu
Cătălin RaduManager
Cu experiență în radio-televiziune de peste 15 ani, în organizare evenimente de peste 10 ani, Cătălin Radu a unit o echipă de profesioniști, entuziastă.
EventStiLL își desfășoară activitatea în scopul devenirii uneia dintre cele mai importante firme din domeniul organizării de evenimente speciale – în domeniul divertismentului, animației și alte evenimente sociale –  în țară, dar și în perspectiva extinderii pe plan internațional, cu o oferta adresata atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice.

Apelând la firma noastră, clienții se pot bucura liniștiți de petrecere fără a trece anterior prin stresul caracteristic al organizării unui eveniment, și,  de asemenea, ne remarcăm prin asigurarea unor produse „de efect” la un eveniment, precum artificii, animatori pentru petrecerile de copii, echipament special pentru o seară de karaoke, aparatură foto-video de ultimă tehnologie, cea mai buna muzică (selectata în funcție de preferințele clienților) etc.

EventStiLL are ca obiect de activitate organizarea de evenimente private precum nunți, botezuri, petreceri private, aniversări, petreceri cu tematică, cocktail-uri, etc. oferind servicii de catering, transport, ornamentare, foto-video, muzică, dar și evenimente publice precum petreceri în pub-uri, club-uri cu DJ, karaoke, evenimente cu muzică live, dansuri, dar și prezentări evenimente (de la cele mai mici de tip indoor, până la festivaluri în aer liber) în toată țara (în orașe precum Iași, Botoșani, Dorohoi, Suceava, Roman, Bacău, Focșani, Vaslui, Bârlad, Galați, Oltenița, Caransebeș, Reșița etc.).

Când vorbim despre procesul de planificare și coordonare a unui evenimentului ne referim, de obicei, la planificarea managementului de eveniment, ce poate include cerințe de bază pentru organizarea evenimentului precum bugetul, programul, alegerea locației, obținerea aprobărilor și a licențelor legale, coordonarea transportului și parcarea, aranjarea sonorizării, aranjarea scenei, aranjarea decorului, securitatea evenimentului, catering-ul și gestionarea riscurilor.

Modul de abordare prin care o organizație se ocupă de crearea și dezvoltarea unor evenimente pentru publicul larg (cum ar fi Sărbători ale orașelorConcerte muzicale indoor și outdoor, Prezentări de modăLansări de produs) sau evenimente Corporate (cum ar fi Seminarii, Conferințe, Expoziții, Ceremonii, Petreceri formale etc.) sau evenimente private (gen Aniversări, Botezuri, NunțiReuniuni, Petreceri tematice etc.) este cunoscut sub numele de management de eveniment.

Management de eveniment este considerat unul dintre instrumentele strategice de marketing și comunicare de companiile de toate dimensiunile.

Managementul de eveniment implică studierea brand-ului, identificarea publicului țintă, conceperea conceptului evenimentului, planificarea logistică, coordonarea aspectelor tehnice înainte de lansarea sau de promovare a evenimentelor.

Managerii de evenimente ar putea viza publicul lor, prin utilizarea mass-mediei, în speranța de a genera o acoperire media, care va ajunge la mii sau milioane de oameni. De asemenea, ei pot invita publicul la evenimentele lor și să ajungă la ei la eveniment.

EventStiLL și-a propus să atingă o serie de obiective financiare, de marketing, de resurse umane și alte obiective, cum sunt:

 • fidelizarea clienților;
 • promovarea divertismentului prin petrecerile cu tematică și/sau karaoke;
 • satisfacerea celor mai exigente dorințe ale clienților;
 • creșterea profitabilității firmei;
 • promovarea firmei în județele vecine;
 • deschiderea unui restaurant propriu pentru a putea organiza în localul nostru evenimentele.
EventStiLL este o echipă tânără, dar totodată cu o vastă experiență, ce îți va oferi idei îndrăznețe.

Ce au special evenimentele noastre?

Sunt creative. Sunt unice, surprinzătoare și au întotdeauna o amprentă unică!

Relația cu clienții noștri este foarte importantă, astfel că vom căuta încă de la prima întâlnire să îi ascultăm, să le înțelegem așteptările, să îi întrebăm ce își doresc, reușind de fiecare dată să îi surprindem cu detalii la care nu s-au gândit, dar pe care și l-au dorit.

Plecăm de la locația pe care au ales-o și apoi, încet încet, construim împreuna un puzzle în care se vor regăsi atât elemente ce exprimă personalitatea lor, dar și detalii cu vor duce la un nivel înalt evenimentul în sine.

În general un eveniment oarecare presupune responsabilități multiple.

Se face o listă cu ce trebuie, dar de unde începem? Cine contractează cele mai bune servicii de la furnizorii din piață la un preț corect? Cum scapi de fiecare dată de la serviciu să te vezi cu fotograful, cu muzica, cu cel care îți face sonorizarea etc.?

În loc să te relaxezi, te gândești continuu la ce mai ai de făcut și cât de repede trece timpul.

De ce oare să faci toate aceste lucruri, când te poți bucura cu adevărat de organizarea evenimentului tău, fără să ai responsabilități, fără sa faci planning-uri și bugete, fără să te stresezi?

Aici intervine rolul nostru, deoarece cei care apelează la serviciile noastre au înțeles ce fel de muncă și stres implică organizarea unui eveniment. Au înțeles că prin alegerea făcută de a ne implica alături de ei în această aventură, nu înseamnă că pierd controlul, ci din contra, au mai mult timp să se bucure cu adevărat evenimentul lor, fără a se mai stresa inutil.